TEST: Oral-B iO9 elektrisk tannbørste

Smart, men dyr tannbørste

Med kunstig intelligens skal den hjelpe deg å pusse bedre, men det koster.

TANNBØRSTE: Dette er den nye Oral-B tannbørsten! Video: Kirsti Østvang. Klipp: Tobias Fjeldvang. Vis mer
Publisert

Det holder ikke lenger at en tannbørste er elektrisk, nå skal den også være smart. De smarte tannbørstene kommer med sensorer som skal hjelpe deg å pusse tennene bedre, helst via en app på mobilen.

Oral-B har satset på smarte tannbørster en stund, og i høst slapp de sin splitter ny iO-serie.

Fancy og dyr

3D-tannsporing er med kunstig intelligens er noe som trekkes frem som det spesielle med akkurat denne serien smarte tannbørster. Vi som er opptatt av dingser synes selvfølgelig det høres veldig forlokkende ut, men har det noe for seg?

Du må i hvert fall betale relativt dyrt for moroa. iO-serien kommer i tre ulike modeller, Series 7, Series 8 og Serie 9.

Toppmodellen som vi har testet, Series 9, har en veiledende utsalgspris på 3000 kroner; på Elkjøp må du i skrivende stund punge ut 3200 kroner. Det er mye penger for en tannbørste.

Stiligere design

Er du bevandret i denne produktkategorien, vet du kanskje at den nye iO-serien til Oral-B ikke er selskapets første smarte tannbørste. De har også Genius-serien, som er litt billigere, men som også kommer med Bluetooth-tilkobling og AI-funksjonalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer