Smart og gjennomsiktig iPhone-deksel

Det blir ikke mer diskret enn dette!

NESTEN USYNLIG: Det er ikke så lett å se at denne iPhonen er utstyrt med et deksel. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
NESTEN USYNLIG: Det er ikke så lett å se at denne iPhonen er utstyrt med et deksel. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har gått til innkjøp av en ny iPhone 6, vet du at telefonen er glatt. En glatt mobil har lett for å gli ut av hendene og treffe bakken hardt og brutalt. Behovet for et deksel på iPhone 6 vil vi påstå er skrikende.

Ulempen med deksler er imidlertid at de ofte får mobilen til å se klumpete og uelegant ut (les: 2006-modell), og derfor lar mange være å bruke dem. Men dagens lille perle fra eBay vil garantert få deg til å bruke deksel - det er nesten usynlig!

Les også: Harddisk-kabinett til 34 kroner

Helt gjennomstiktlig

Dekselet er laget av gjennomsiktig, tynn silikon, og det er ikke mer enn én millimeter tykt på det tykkeste. Det passer helt perfekt rundt telefonen og har åpninger for ladeplugg, øreplugger, lydløs-knapper, høyttaler og mikrofon. Bortsett fra at baksiden blir blankere, er det lite som tyder på at det er noe deksel på mobilen i det hele tatt.

Nå skynder vi oss å legge til at et deksel som nesten ikke er synlig, nødvendigvis må ha sine ulemper - og den største er at dekselet ikke bygger nok i høyden til å beskytte skjermen, selv når den treffer bakken flatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer