Smart og gjennomsiktig iPhone-deksel

Det blir ikke mer diskret enn dette!

NESTEN USYNLIG: Det er ikke så lett å se at denne iPhonen er utstyrt med et deksel. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
NESTEN USYNLIG: Det er ikke så lett å se at denne iPhonen er utstyrt med et deksel. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har gått til innkjøp av en ny iPhone 6, vet du at telefonen er glatt. En glatt mobil har lett for å gli ut av hendene og treffe bakken hardt og brutalt. Behovet for et deksel på iPhone 6 vil vi påstå er skrikende.

Ulempen med deksler er imidlertid at de ofte får mobilen til å se klumpete og uelegant ut (les: 2006-modell), og derfor lar mange være å bruke dem. Men dagens lille perle fra eBay vil garantert få deg til å bruke deksel - det er nesten usynlig!

Les også: Harddisk-kabinett til 34 kroner

Helt gjennomstiktlig

Dekselet er laget av gjennomsiktig, tynn silikon, og det er ikke mer enn én millimeter tykt på det tykkeste. Det passer helt perfekt rundt telefonen og har åpninger for ladeplugg, øreplugger, lydløs-knapper, høyttaler og mikrofon. Bortsett fra at baksiden blir blankere, er det lite som tyder på at det er noe deksel på mobilen i det hele tatt.

TYNT: Dekselet måler fra 0,3-1mm og er helt gjennomsiktig. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
TYNT: Dekselet måler fra 0,3-1mm og er helt gjennomsiktig. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer


BAKSIDEN: Litt blankere, men mye mindre glatt og bedre å holde i. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
BAKSIDEN: Litt blankere, men mye mindre glatt og bedre å holde i. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer


Nå skynder vi oss å legge til at et deksel som nesten ikke er synlig, nødvendigvis må ha sine ulemper - og den største er at dekselet ikke bygger nok i høyden til å beskytte skjermen, selv når den treffer bakken flatt.

IKKE TOPPBESKYTTELSE: Mange deksler bygger litt i høyden slik at de beskytter mobilen dersom den lander flatt med skjermen ned. Det gjør ikke dette dekslet. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
IKKE TOPPBESKYTTELSE: Mange deksler bygger litt i høyden slik at de beskytter mobilen dersom den lander flatt med skjermen ned. Det gjør ikke dette dekslet. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer


Det er selvfølgelig et stort minus, men i tillegg til å beskytte baksiden, sidene og hjørnene, har dette dekselet to meget viktige tilleggsfordeler:

  • Det gjør at mobilen blir langt mindre glatt og dermed mer behagelig å holde/betjene.
  • Den gjennomsiktige baksiden er perfekt til å oppbevare visittkort eller annen kontaktinformasjon. Dermed er sjansene for at du får tilbake en mistet eller forlagt mobil svært mye større!

SMART: Sjansene for at du får tilbake mobilen din mangedobles hvis finneren vet hvordan han kan få tak i deg. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
SMART: Sjansene for at du får tilbake mobilen din mangedobles hvis finneren vet hvordan han kan få tak i deg. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer


Nesten gratis

Og det kanskje aller beste er den kriminelt lave prisen på 12 kroner, inkludert frakt fra Kina - fra denne leverandøren. Leter du litt rundt, vil du sikkert kunne finne dem enda billigere, men sjekk alltid tilbakemeldingene fra tidligere kunder før du handler.

Vi har vært så fornøyd med de to vi først bestilte, at vi nå har bestilt ti til. Man vet jo aldri når de kan komme til nytte ...

Flere kinaprodukter omtalt på DinSide

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer