Smartklokka Pebble

Vi kommer sent til festen, men er festen verdt et besøk? Se video over!

ENKEL APP: Den offisielle Pebble-appen lar deg laste ned og installere offisielle klokkeapper, og installere tredjeparts klokkeapper.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
ENKEL APP: Den offisielle Pebble-appen lar deg laste ned og installere offisielle klokkeapper, og installere tredjeparts klokkeapper. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Men, hva er vitsen?

Spørsmålet kommer fra en venninne, etter at vi stolt har vist frem vår nye Pebble smartklokke. Og spørsmålet er godt.

Men først et lynkurs: En smartklokke er en klokke som kan gjøre mer enn å vise tiden, først og fremst ved å snakke trådløst med mobilen din, og dermed også internett. For eksempel kan du få værmeldinger, e-poster, kalenderoppføringer og musikkontroll på håndleddet. Det er en helt naturlig videreutvikling av digitalklokkene vi har hatt siden 70-tallet, og etter vår mening er det bare et spørsmål om tid før alle klokker er "smarte", på samme måte som alle mobiler ble det.

Pebble Smartwatch, som startet som et Kickstarter-prosjekt, er en av de billigere smartklokkene, med en norsk pris på rundt 1.400 kroner. Den er også en av få på dagens norske marked som ikke lages av en mobilprodusent, og som dermed fungerer på de fleste mobiler.

Og vitsen?

Det skal vi finne ut av nå.

Aller først bør du sjekke ut videoen over, hvor vi demonstrerer klokka, menyene og app-installering i praksis!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.