Smarttelefon for tøffinger?

RYKTE: I følge uoffisiell informasjon forbereder Panasonic nå en mobiloffensiv, og en av modellene er en spennende proffmaskin for utendørs bruk. Her er hva vi vet.

Denne skissen skal forestille Panasonics nye telefon. Vi klarte dessverre ikke å finne bedre bilder.
Denne skissen skal forestille Panasonics nye telefon. Vi klarte dessverre ikke å finne bedre bilder. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Panasonic er ikke akkurat det mest profilerte mobilmerket på det norske markedet, selv om de har hatt flere fine telefoner gjennom tidene. Det virker imidlertid til at selskapet forsøker å snu trenden, og kommer til å slippe flere spennende telefoner fremover.

I følge det svenske magasinet Mobil har Panasonic en modell på trappene som heter CF-P2. Denne er en smarttelefon utstyrt med Windows 2003 SE Phone Edition-operativsystem, og det spesielle er at den også skal være støt- og sprutsikker takket være et beskyttende skall av magnesium. Slike "arbeidstelefoner" er jo ikke noe nytt, både Siemens og Nokia har sluppet flere modeller av denne typen i det siste, men få av disse er så funksjonelle som CF-P2.

Panasonics modell skal være en fullt utstyrt proffmaskin. Den skal ha en stor, trykkfølsom skjerm med oppløsning på 320x240 piksler, støtte for Bluetooth, WLAN og SD-minnekort. Det innebygde minnet skal være på 64 MB.

Det mest interessante er imidlertid innebygd GPS-mottaker, som passer godt med den tiltenkte kundegruppen for telefonen - mennesker som jobber mye utendørs og som kanskje trenger å orientere seg i terrenget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.