Snapchat med stor oppdatering

Nå kan du også bruke tjenesten til å ringe med.

GJØR MER: Nå kan du blant annet ringe og sende stickers til andre Snapchat-brukere. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
GJØR MER: Nå kan du blant annet ringe og sende stickers til andre Snapchat-brukere. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje har du ikke lagt merke til det ennå, men i Snapchat-oppdateringen som kom i går for iOS og Android, har tjenesten blitt oppgradert, og det ganske kraftig.

Sentralt denne gangen er nettopp chat-delen av appen, altså den du finner helt til venstre om du sveiper skjermbildet mot høyre og deretter en av kontaktene dine mot høyre.

Nysgjerrig på Snapchat? Slik kommer du i gang

Mens du tidligere var begrenset til å sende meldinger, bilder og starte videosamtaler, har det nå kommet en ny linje over tekstfeltet med en rekke ikoner som gir deg flere muligheter til å kommunisere med motparten.

«Chat 2.0»

Snapchat selv kaller oppdateringen «Chat 2.0», som gjenspeiler at det nå er blitt langt flere muligheter for kommunikasjon i appen.

Nå kan du nemlig ringe opp motparten ved å trykke på telefon-ikonet, eller holde samme ikon nede for å spille inn en beskjed som sendes til motparten.

Likeledes kan du starte en videosamtale ved å trykke på videokameraet, eller sende en videobeskjed ved å holde den inne.

Snapchat har også fått støtte for stickers (klistremerker), som du sannsynligvis kjenner godt fra Facebooks Messsenger-app. De teller rundt 200 totalt. Som før kan du også sende bilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer