Samsung Galaxy S23

Snart er den her

Samsungs neste toppmodell kan få kamera med 200 megapiksler.

HEFTIG KAMERA: Samsung Galaxy S22 Ultra får snart en ny oppfølger som ryktes å få et enda råere kamera. Foto: Pål Joakim Pollen
HEFTIG KAMERA: Samsung Galaxy S22 Ultra får snart en ny oppfølger som ryktes å få et enda råere kamera. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mens Apple pleier å lansere ny iPhoner på høsten, har Samsung sitt årlige mobilslipp på begynnelsen av året.

Neste onsdag, den 1. februar, har den sørkoreanske mobilprodusenten invitert til et nytt Unpacked-event, hvor det er ventet at de vil lansere Galaxy S23-serien.

I fjor på cirka samme tid lanserte selskapet Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Utseendemessig ganske like sine daværende forgjengere, men med forbedringer hovedsakelig på kamerafronten.

200 megapiksler

Når det gjelder Galaxy S23, ser kameraet ut til å seile opp som den store nyheten her også. Spesielt på den heftigste Ultra-modellen, som ryktes å bli utstyrt med et kamera på hele 200 megapiksler, skriver GSM Arena.

Vi lot oss imponere av det ekstreme kamerarigget på S22 Ultra, særlig når det gjelder nattfotografering, så det blir spennende å se hva Samsung finner på denne gangen.

Ifølge CNET vil den høye oppløsningen gi bedre zoom-muligheter. S22 Ultra byr på hele 10x optisk zoom med sitt 108-megapiksler kamera.

Liknende design

Samsung ventes også å gå over til å bruke Qualcomms Snapdragon-prosessorer til S23-serien. Tidligere år har de brukt sine egne Exynos-brikker på mobiler solgt i Europa, skriver 9to5google.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer