Samsung Galaxy S23

Snart er den her

Samsungs neste toppmodell kan få kamera med 200 megapiksler.

HEFTIG KAMERA: Samsung Galaxy S22 Ultra får snart en ny oppfølger som ryktes å få et enda råere kamera. Foto: Pål Joakim Pollen
HEFTIG KAMERA: Samsung Galaxy S22 Ultra får snart en ny oppfølger som ryktes å få et enda råere kamera. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mens Apple pleier å lansere ny iPhoner på høsten, har Samsung sitt årlige mobilslipp på begynnelsen av året.

Neste onsdag, den 1. februar, har den sørkoreanske mobilprodusenten invitert til et nytt Unpacked-event, hvor det er ventet at de vil lansere Galaxy S23-serien.

I fjor på cirka samme tid lanserte selskapet Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Utseendemessig ganske like sine daværende forgjengere, men med forbedringer hovedsakelig på kamerafronten.

200 megapiksler

Når det gjelder Galaxy S23, ser kameraet ut til å seile opp som den store nyheten her også. Spesielt på den heftigste Ultra-modellen, som ryktes å bli utstyrt med et kamera på hele 200 megapiksler, skriver GSM Arena.

Vi lot oss imponere av det ekstreme kamerarigget på S22 Ultra, særlig når det gjelder nattfotografering, så det blir spennende å se hva Samsung finner på denne gangen.

Ifølge CNET vil den høye oppløsningen gi bedre zoom-muligheter. S22 Ultra byr på hele 10x optisk zoom med sitt 108-megapiksler kamera.

Liknende design

Samsung ventes også å gå over til å bruke Qualcomms Snapdragon-prosessorer til S23-serien. Tidligere år har de brukt sine egne Exynos-brikker på mobiler solgt i Europa, skriver 9to5google.

ÅRETS FARGER: Lekkede bilder viser det som skal være nye farger på S23-serien: Cotton Flower, Misty Lilac, Botanic Green og Phantom Black. Foto: SnoopyTech/Twitter
ÅRETS FARGER: Lekkede bilder viser det som skal være nye farger på S23-serien: Cotton Flower, Misty Lilac, Botanic Green og Phantom Black. Foto: SnoopyTech/Twitter Vis mer

Når det gjelder designet, forventes ingen store endringer fra S22-serien. PhoneArena skriver nye farger for året blir beige, svart, grønn og lyserosa. Ultra-modellen kan bli noe mer firkantet i formen, mens den vanlige S23 og Plus-utgaven ryktes å miste den synlige kamerahumpen fra forrige generasjon - noe som definitivt vil gi en renere look.

Ifølge lekkasjer har Galaxy S23 en 6,1 tommer skjerm, S23 Plus har en 6,6 tommer skjerm og S23 Ultra har en 6,8 tommer skjerm, skriver Tom's Guide.

Twitter-brukeren Alvin hevder å ha video av enheter som er sendt ut til forhandlere:

Vi er ikke mange dagene unna de nye Samsung-flaggskipene. Vi vil selvfølgelig dekke nyhetene når de kommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer