MWC 2019:

Snart kommer et skred av nye toppmodeller

Her er telefonene vi forventer å se lansert i løpet av de neste par månedene.

KOMMER SNART: Samsung S10-modellene er blant de nye telefonene vi forventer i løpet av februar måned. Foto: OnLeaks/91Mobiles
KOMMER SNART: Samsung S10-modellene er blant de nye telefonene vi forventer i løpet av februar måned. Foto: OnLeaks/91Mobiles Vis mer
Publisert

Den årlige Mobile World Congress-messen i Barcelona går av stabelen den siste uka i februar, og i forbindelse med denne er det gjerne flere store mobilprodusenter som slipper nye toppmodeller.

Her er toppmodellene vi forventer å se før måneden er omme:

Samsung Galaxy S10-serien

20. februar, altså uken før Barcelona-messen, har Samsung invitert til en «Unpacked»-pressekonferanse, der de har for tradisjon å slippe nye toppmodeller.

Etter alle solemerker dreier det seg om de nye S10-telefonene, som da tar over for fjorårets S9-modeller (Note-serien blir som regel lansert på høsten).

Denne gangen ryktes det om tre nye modeller, som da i tillegg til S10 og S10 Plus inkluderer en rimeligere modell (S10e), uten buede skjermkanter. På den gjeveste modellen skal det være mulig å få 1 TB lagringsplass, som vil dytte prisen opp mot 15.000-kronersmerket.

Vi har fulgt ryktene rundt S10-modellene en stund nå, så hva du kan forvente deg kan du lese mer om bak lenka du nettopp passert.

LG G8 Thinq

LG har lenge hatt for tradisjon å bruke Barcelona-messen til å lansere den nye G-toppmodellen, og denne gangen er det G8 som står for tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer