Get BoX

Sniktitt på Gets nye TV-hverdag

Den nye TV-boksen er bygget på Android TV-plattformen, og vi lot oss overraske over hvor åpen den er.

STRØMMEBOKS: Espen Atland, leder for TV og underholdning i Get, viser frem den nye TV-boksen til selskapet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
STRØMMEBOKS: Espen Atland, leder for TV og underholdning i Get, viser frem den nye TV-boksen til selskapet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

I starten av året ble den nye TV-boksen til Get lansert med brask og bram. Boksen heter noe så enkelt som Get BoX og markerer en ny satsing på TV, med fokus på at innholdet skal være tilgjengelig når brukeren ønsker det.

Det er ingen tvil om at lineær-TV har fått seg en støkk i konkurransen fra strømmetjenestene med Netflix i spissen, noe som har fått TV-selskapene til å tenke annerledes.

For eksempel er flere strømmetjenster, deriblant HBO, Paramount+ og Fox, en del av TV-tilbudet til Get, mens Netflix faktisk har fått en egen plass på fjernkontrollen.

Dog er det verdt å merke seg at du kan bruke Gets poengsystem til å bytte tjenester og kanaler når du måtte ønske, men Netflix er ikke en del av dette og krever at du har et eget abonnement.

Google Assistent på fjernkontrollen

Nye Get BoX er bygget på Android TV-plattformen, som gjør at du i tillegg til Gets innhold og tilbud også får tilgang til Google-tjenester som Play Store, Play Filmer og Google Assistent. Sistnevnte har dessuten en egen knapp på fjernkontrollen.

Samtidig betyr det også at du kan bruke Google Cast i de appene og tjenestene som støtter det, og kringkaste innholdet fra mobilen og nettbrettet ditt til TV-en via Get BoX, altså som et alternativ til Chromecast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer