IFA 2019

Sniktitt: Samsung Galaxy Fold

Samsung har fikset problemene til brettetelefonen, men du må fortsatt vente litt før du får kjøpt den i Norge.

Vi fikk en kort titt på Samsung Galaxy Fold under årets IFA-messe i Berlin. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN: Mer enn et halvt år har gått siden Samsung først annonserte Galaxy Fold, men lanseringen har latt vente på seg. I april valgte Samsung å utsette den brettbare telefonen, for å gjøre enkelte forbedringer på designet.

I forbindelse med teknologimessen IFA i Berlin kunngjorde selskapet at Galaxy Fold blir tilgjengelig denne måneden, men Norge er ikke en del av den første utrullingen, og norske kunder må vente til tidligst oktober for å få tak i den spesielle smarttelefonen.

Vi var til stede på IFA-messen forrige uke og fikk en liten sniktitt på Galaxy Fold. Det er ingen tvil om at det er interesse for denne telefonen. Etter en halvtime i kø, fikk vi mer eller mindre nøyaktig to minutter med den.

Testerne dro av filmen

Samsung har gjort flere forandringer på Galaxy Fold-en som går i salg denne måneden fra enheten som ble avduket i februar. Blant annet med beskyttelsesfilmen som ligger over skjermen. Da testerne fikk brettetelefonen i hendene, valgte flere å dra av denne filmen, noe som første til at skjermen ble ødelagt.

Endringen Samsung har gjort, er å plassere beskyttelsesfilmen under rammen med kanter rundt slik at det ikke lenger er mulig å dra den av. Ellers er hengselet forbedret på flere måter og skal være mer solid enn tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer