Sosiale medier

Snur etter massiv kritikk

Roer ned endringene på Instagram.

ENDRINGER: Instagram bremser endringer. Foto: AP
ENDRINGER: Instagram bremser endringer. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig innførte Instagram en rekke endringer, som gjorde at tjenesten blant annet ble mer lik TikTok. Dette førte til massiv kritikk verden over. Deriblant fra Kardashian-søstrene.

Nå setter de en fot i bakken.

Utforske alternativer

- Basert på funnene våre og tilbakemeldinger fra brukerne, setter vi fullskjermtesten på Instagram på pause slik at vi kan utforske andre alternativer, og vi reduserer midlertidig antallet anbefalinger du ser i feeden din slik at vi kan forbedre kvaliteten på opplevelsen din, sier selskapet i en uttalelse gjengitt av blant andre CNN.

De mener imidlertid fortsatt at appen trenger forandringer, men at de vil bruke tid og sørge for at det blir gjort riktig.

- Jeg er glad vi tok risikoen. Om vi ikke feiler av og til, tenker vi verken stort nok eller modig nok uttalte Adam Mosseri ifølge teknologinettstedet The Verge.

Populært

At Instagram forsøker å nærme seg TikTok er kanskje ikke så rart, da plattformen øker som bare det, også her til lands. I en Ipsos-undersøkelse fra første kvartal, er antall nordmenn med TikTok-konto 23 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.