OnePlus 10 Pro | TEST

Som et olja lyn

Og her får du til og med en kraftig lader med i esken.

TOPPMODELL: OnePlus 10 Pro er selskapets toppmodell i år. Foto: Pål Joakim Pollen
TOPPMODELL: OnePlus 10 Pro er selskapets toppmodell i år. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Da OnePlus slapp sin første telefon i 2014 var oppskriften enkel: Selskapet ville tilby en telefon som utfordret toppmodellene, men til en nesten sjokkerende lav pris, noe som også ble tilfelle for de neste telefonene fra det kinesiske selskapet.

Etter hvert har de vokst seg større, og prisen er ikke lenger like langt under konkurrentene. Årets toppmodell og dagens testprodukt, OnePlus 10 Pro, starter på rett under 10 000 kroner med 128 GB lagring og 8 GB arbeidsminne (RAM), der man kan legge på en tusenlapp ekstra for å øke til 256 GB lagringsplass og 12 GB arbeidsminne.

Med andre ord er prisen mer i tråd med hva konkurrentene ligger på, men fortsatt lavere - eksempelvis er det 1500 kroner under hva Samsung tar for sin S22 Plus. Og der får du ikke en gang lader med i esken.

Lynrask lading

For starter vi med ladingen er det definitivt en av OnePlus-telefonens styrker. Med i esken får du en kraftig lader på 80 watt som kan fullade telefonen på rundt halvtimen, og på et drøyt kvarter hadde vi løftet batteriprosenten fra 8 til 75. Det svært raskt når telefonen i tillegg har et stort batteri med 5000 mAh kapasitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer