Sommerens beste mobiltelefoner 2016

På utkikk etter ny telefon? Her er våre anbefalinger.

EN JUNGEL: Det finnes veldig mange telefoner på velge blant. I denne artikkelen har vi prøvd å skille klinten fra hveten. Foto: SHUTTERSTOCK/NTB SCANPIX
EN JUNGEL: Det finnes veldig mange telefoner på velge blant. I denne artikkelen har vi prøvd å skille klinten fra hveten. Foto: SHUTTERSTOCK/NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du planer om å bruke deler av feriepengene på en ny telefon i år?

I så fall har vi i denne artikkelen samlet en håndfull anbefalinger av telefoner du sterkt bør vurdere.

Men for ordens skyld: Selv om vi trillet en sekser på terningen til iPhone 6s da den ble sluppet i fjor høst, har vi latt være å ta den med på listen.

Det er rett og slett fordi vi forventer at en ny Apple-telefon blir annonsert om et par måneder, og at det derfor kan være lurt å holde ut frem til høsten, slik at man får den nye telefonen i stedet.

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Samsung har solgt i bøtter og spann av sine S7-modeller, og det er ikke uten grunn. S7-serien fra koreanerne er i våre øyne de ypperste Android-telefonene du får per i dag.

De er blant de aller raskeste, de er begge vanntette, har ypperlige kameraer, knallgode skjermer og tilbyr derfor en totalpakke som er svært god.

Særlig Edge-utgaven, med sitt unike design og enda større batteri, seiler opp som vår nummer-én telefon denne sommeren. At det fortsatt finnes tilbud der du får med Gear VR på kjøpet, er ikke akkurat ueffent det heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer