Sonos Move

Sonos lanserer utendørshøyttaler

Selskapets første med Bluetooth og oppladbart batteri, som skal holde festen gående i rundt ti timer.

SONOS MOVE: Tre nyheter fra Sonos - en portabel høyttaler med Bluetooth og innebygget batteri. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SONOS MOVE: Tre nyheter fra Sonos - en portabel høyttaler med Bluetooth og innebygget batteri. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

BERLIN: Sonos Move er den første høyttaleren fra selskapet med Bluetooth og kan brukes når den ikke er koblet til Internett. Det er også den første Sonos-høyttaleren med innebygd batteri.

Move har selvsagt også WiFi-støtte som de andre produktene i Sonos' portefølje, og du kan sette den opp i et rom i Sonos-appen. Dette betyr samtidig at den kan settes opp i multirom, men også som stereopar med andre Sonos-høyttalere. For eksempel kan du bruke Move og Ikea Symfonisk som et stereopar.

Bluetooth gjør derimot Move til en mer allsidig høyttaler fra Sonos ved at den ikke behøver å være tilkoblet Internett for å fungere. Du kan koble mobilen, PC-en og nettbrettet ditt direkte til Move uten å gå via oppsettet i Sonos-appen, som seg jo hør og bør for en utendørshøyttaler.

Nytt design

På de lekkede bildene vi så i forkant av lanseringen, kunne det se ut til at Move var på samme størrelse som One, men utendørshøyttaleren er faktisk både høyere og bredere med ovalt design.

På baksiden har Sonos plassert et integrert håndtak slik at du enkelt kan bære Move med deg (vekt: 3 kg) og tre knapper for henholdsvis å skifte mellom WiFi og Bluetooth, for å slå høyttaleren av og på og en synkroniseringsknapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer