Sony + Palm OS = Spennende håndholdte saker

Sony og Palm har inngått et samarbeid, som de lover vil føre til mer spennende håndholdte produkter. Hva har de i tankene?

Publisert

Vi kjenner Sony Corporation fra storslagere som PlayStation, CD-spillere og andre lyd, video og kommunikasjon- og informasjonprodukter. Selskapet er ofte i teten når det gjelder nye eller trendsettene produkter innen denne sjangeren – de fleste av oss husker vel for eksempel den gule, robuste walkmanen som ”alle” skulle ha på 80-tallet. Og PlayStation er et produkt som har stått på mang en ønskeliste.

Palm Computing er en relativt ny hit-skaper, med sine populære PDAer (personal digital assistent) Palm III, Palm V og Palm VII. Operativsystemet Palm OS har så langt kapret den største markedsandelen innen PDA-markedet.

Nå har disse to gigantene annonsert sitt samarbeid på Comdex-messen i Las Vegas. Hva har vi så i vente?

Spennende fremtid

Selskapene skal samarbeide om å utvide egenskapene til Palm Computing-plattformen og skape det de kaller en ”kraftig nestegenerasjon” plattform for håndholdte elektroniske produkter med lyd- og bildefunksjonalitet (eng. audio-visual).

Sony planlegger å ta i bruk Palm-plattformen i en helt ny serie med håndholdte elektroniske produkter. Enhetene vil ikke bare inkludere elektroniske planleggere, men vil sannsynligvis også kunne tilby et bredt spekter av mobile, trådløse telekommunikasjonsmuligheter i kombinasjon med lyd-, bilde- og andre datamuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer