Hodetelefoner virker ikke når det er kaldt

Sony-eiere klager: Hodetelefoner går «bananas» i kuldegrader

Hodetelefoner med touchpanel blir trøblete i kulda.

Sony-eiere klager: Hodetelefoner går «bananas» i kuldegrader
Publisert

Tidligere i høst gav vi full pott på terningen til Sony WH-1000XM3, som både kunne by på svært god støydemping, flott lyd og utmerket batteritid.

Men nå, når temperaturen har falt under nullmerket flere steder i landet, ser det ut til at mange kjøpere har problemer med kulda.

Touchbetjening fungerer ikke

Både i Sonys diskusjonsforum og i denne Reddit-tråden er det flere skandinaviske brukere som har meldt i fra om at hodetelefonene ikke virker tilfredsstillende i kulda.

Spesielt er det touchpanelet på høyre øreklokke som svikter når det blir kaldt, der det ikke virker slik det burde, men kanskje enda verre – panelet registrerer berøringer som aldri finner sted.

Plutselig pauser musikken og starter igjen, sanger hoppes over, lyden fra omgivelsene høres (normalt ved å legge hånda over hele klokka) og så videre.

Flere har snakket med Sonys kundesupport og har fått svar om at selskapet er klare over problemene og at selskapets ingeniører jobber med saken.

Hvorvidt dette vil la seg løse med en programvareoppdatering er foreløpig usikkert, men Apple klarte i hvert fall å fikse tilsvarende problemer på iPhone X med en oppdatering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer