Sony Ericsson Aino

Aino er en glimrende telefon på flere områder, men ikke alt er like bra.

Sony Ericsson Aino
Publisert
Sist oppdatert

Det blir stadig vanligere, for ikke å si forventet, at dingser, PC-er, TV-er og multimedieprodukter snakker sammen, og aller helst trådløst. Sony Ericssons nye multimedie-skyvemobil Aino er et godt eksempel på dette. Den kan nemlig kommunisere med spill- og undeholdningskonsollen Playstation 3. Via et trådløst nettverk kan den streame musikk fra mobilen til konsollen, og videre til TV-en eller musikkanlegget, og vice versa.

Ved hjelp av programvaren Media Go kan du dessuten streame musikk mellom PC-en til mobilen. Dette takket være at telefonen er DLNA-kompatibel. Det er bare å lære seg forkortelsen med det samme, for dette vil du høre mye om i tiden som kommer.

Aino, eller U10i som den også heter, er definitivt en telefon med fokus på multimedia og underholdning, men den øvrige funksjonaliteten er heller ikke til å kimse av:

- 3-tommers berøringsskjerm, 240 x 432 pikslers oppløsning- GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900- UMTS/HSPA 850/900/2100- WLAN- Bluetooth-støtte, trådløse ørepropper følger med- A-GPS-mottaker- 8,1 megapiksels kamera med autofokus, ansiktsgjenkjenning, 16x digital zoom etc- Direktetilgang til nettjenester som Facebook, Google-søk og YoutubeAlle tekniske detaljer

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer