Sony Ericsson C702i

Den har GPS, Cyber-shot-kamera, gode multimedia-funksjoner og har fått sprutsikker innpakning. Er dette den komplette mobil?

Publisert
Sist oppdatert

Det er morsomt å se hvordan produsentene får dyttet mer og mer funksjonalitet inn i mobiltelefonene, og stadig gjør forsøk på å gjøre andre dingser overflødige. Det begynte med kamera, siden kom musikk og video. Nå er det GPS som er det hotteste. C702i er Sony Ericssons første telefon med GPS innebygd.

Eksteriørmessig er det ikke noen tvil om at det er snakk om en Sony Ericsson, men som vanlig har også dette nye familiemedlemmet sin egen design-vri på enkelte områder. At den er sprutsikker og dermed godt beskyttet mot vann og støv, er selvfølgelig positivt. Det er derimot ikke sikkert alle er begeistret for den blågrønne fargen, og da er det jo greit å vite at telefonen også kommer i sort utførelse.

Skjermen måler 2,2 tommer, og er dermed litt større enn på eksisterende modeller i K- og W-serien. Lysstyrken og skarpheten er meget bra.

Ikke helt optimalt

Tastaturet er også litt annerledes - selvfølgelig. Hvorvidt det passer til deg skal vi ikke uttale oss om, men undertegnede, som ikke har spesielt store fingre, sliter med å taste tekstmeldinger uten å treffe andre taster. Det kunne jeg for eksempel gjøre uten problemer på K800i. Svare- og legg på-knappene er imidlertid så små at vi betviler at det finnes menn over 18 år som ikke vil knote med dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer