Sony Ericsson F305

Den første modellen i F-serien, spillmobilen F305 er testet. Her får du vår mening om nysatsningen!

Publisert
Sist oppdatert

For å gå rett på sak: F305 er en spillmobil, i hvert fall i Sony Ericssons øyne. Den har dedikerte spilltaster - X og O, og en egen knapp som aktiverer spill-menyen.

Dessuten har den innebygd bevegelsessensor og relativt kraftige høyttalere, i hvert fall i mobil-målestokk. Det er til og med snakk om stereo-høyttalere.

Telefonen holdes liggende når du spiller (roterer også automisk ved behov), og det følger med tre JAVA-spill som utnytter bevegelsessensoren; Bowling, Bass fishing og Jockey. Ytterligere 50 spill kan lastes ned fra PlayNow. Samtlige av disse lå på minnekortet i vår test-telefon, og vi har prøvd en rekke av dem de siste dagene.

Kompakt og bra design

Men telefonen er også kapabel til andre ting. For det første har den et lommevennlig, kompakt og stilig design, som helt sikkert vil ha appell langt utover gaming-miljøene, og den føles relativt robust, tatt i betraktning at det er snakk om en rimelig modell.

Knappene er responsive og godt merket, og selv om tall-tastene er helt flate hadde vi overhodet ikke noe problem å taste meldinger kjapt. Hadde tastene stukket opp ser vi ikke bort fra at feiltastingsprosenten hadde økt, for de ligger rimelig tett på den lille platen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer