Sony Ericsson går for 3G

MOBILNYHET: Det er lenge siden Sony Ericsson annonserte nye telefoner, men nå er dette i ferd med å forandre seg. Først ute er to nye, spennende UMTS-mobiler.

Publisert
Sist oppdatert

Det har vært stille fra Sony Ericssons kant de siste månedene, men i tiden fremover venter vi oss mange spennende lanseringer fra selskapet. I går annonserte de to mobiler med støtte for 3G, og flere avsløringer er i vente i tiden fremover.

Den kanskje mest spennende av de nye modellene heter K600. Det er en 3G-telefon, men den har likevel en liten form og et mer ungdommelig utseende. 3G-telefoner har tradisjonelt vært store og mer business-orienterte, det er derfor veldig hyggelig at det fremover også kommer UMTS-mobiler som er tilpasset andre kundegrupper enn forretningsfolk.

K600 er en ganske liten og lett telefon med et stilrent utseende. Den har en 1.8 tommers skjerm med støtte for 262.000 farger, og kamera med 1.3 megapiksel-oppløsning. Kameraet brukes på tilsvarende måte som K700 - du holder telefonen horisontalt, akkurat som et tradisjonelt kamera.

K600 støtter også videotelefoni, og har et kamera til dette formålet ovenfor skjermen. Videotelefoni skal være enkelt å aktivere gjennom en snarveisknapp.

Videre har telefonen det aller meste av forventet funksjonalitet, inkludert kontorapplikasjoner, musikkavspilling og FM-radio. K600 skal være tilgjengelig i butikkene i tredje kvartal 2005.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer