Sony Ericsson K500

Ute etter masse telefon for pengene? Den nye K500 kan godt være løsningen for deg, her får du nemlig rikt med funksjonalitet uten å betale skjorta.

Sony Ericsson K500
Publisert
Sist oppdatert

Synes du at Sony Ericssons store suksess K700 virker fristende, men er for dyr? Den nye K500 er en enklere og rimeligere utgave av denne, men den har fremdeles imponerende mye funksjonalitet til å være en såpass rimelig telefon.

K500 er en liten, lett telefon, som ikke skiller seg nevneverdig ut utseendemessig. Den ligner faktisk en del på K700, men har kanskje et litt mer anonymt ytre.

Det er standard Sony Ericsson-design vi snakker om her, med samme type funksjonstaster og layout som vi forventer fra selskapets modeller. Det er en svært god joystick plassert midt i mellom funksjonstastene, og på sidene er det plassert snarveier til kamera, internett og volumknapper. På baksiden er det så klart en kameralinse, og denne gangen dekkes den av et lokk. Veldig smart.

Forenklet toppmodell

K500 er rett og slett en K700 minus flere funksjoner. K700 har det meste en standard mobilbruker kan ønske seg, som Bluetooth, VGA-kamera, godt med minne, MP3-avspilling, radio, bra skjerm og en god del mer. K500 har lavere oppløsning på skjermen, mindre minne og mangler Bluetooth og radio. Men det er fremdeles en svært solid telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.