Sony Ericsson K700

K700 er sommerens hotteste mobiltelefon, og det knytter seg store forventninger til denne. Nå har vi fått testet herligheten, og er den verdt pengene?

Publisert
Sist oppdatert

K700 er ment til å følge opp de kjempepopulære T610, T630 og Z600-mobilene, som alle baserer seg på lik plattform og har kun mindre forskjeller og annerledes design. K700 tar teknologien fra disse modellene videre, men uten å nødvendigvis revolusjonere mobilbransjen av den grunn.

Fra utsiden

Utseendemessig er ikke K700 spesielt nyskapende. Utseende og design er selvsagt alltid en smakssak, men vi føler likevel at telefonen ser hakket kjedeligere ut enn de tideligere, meget stilrene T610/T630-modellene. K700 er sølvfarget, med en sort plaststripe som går langs enheten. Tastaturet er temmelig likt T630, med store og gode taster, og de øvrige funksjonsknappene tilsvarer også eldre modeller: Telefonen har en fireveis joystick (meget behagelig å bruke), to menyknapper, én tilbake-knapp og en C-knapp. Ikke noe spesielt nytt her, altså. På venstresiden er det plassert volumknapper og snarvei til kameraet, mens på høyresiden ligger snarveien til Internett.

Utviklerne har lagt til en lang rekke nye funksjoner til K700, og den er betydelig mer komplett enn de forrige modellene. Blant annet er kameraoppløsningen nå 640x480, altså VGA. Kameraet kan også ta opp video, har fått 4x digital zoom og innebygd lys som gjør det lettere å ta bilder i mørket. Videre har telefonen innebygd radio, noe som er nytt for Sony Ericsson. Dessuten er det installert en mediespiller som blant annet støtter MP3-musikk, så K700 er faktisk en meget kapabel multimediemaskin. Minnekapasiteten er dramatisk utvidet – til hele 41 MB (På telefonens eske står det 32 MB, noe som ikke stemmer. Minnet ER på 41 MB), men dessverre er det ingen støtte for minnekort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.