Sony Ericsson K750

Glem 1.3 megapiksel, nå er det skikkelig bildekvalitet som gjelder. Nye K750 er nå i butikkene, og her er vår dom over denne supermobilen.

Publisert
Sist oppdatert

Den magiske to megapiksel-grensen på mobiltelefonen er nå offisielt brutt. Sist sommer så vi de første megapiksel-telefonene, som leverte meget bra bildekvalitet til å være mobiltelefon, men det er først nå vi kan sakte begynne å sammenligne bildekvaliteten fra en mobil med bilder tatt med et ordentlig kamera. Den første to megapiksel-telefonen er nemlig nå i norske butikker, og vi er imponert over hvor bra bilder den tar.

Men K750 er jo en mobiltelefon også, så la oss først se hvilke muligheter den gir oss.Mobilen stammer fra den samme familien som suksesstelefonene T610, T630 og K700 kommer fra, altså små og hendige mobiler fullpakket med gode funksjoner. Rent utseendemessig skiller den seg litt fra den direkte forgjengeren, K700, som var sølvfarget og hadde noen avrundede elementer. K750 minner oss litt om T630, en telefon vi fremdeles synes er meget stilig – og det gjelder også denne utgaven. Den er sortfarget, med rette kanter og et rent, behagelig utseende. Vi liker måten den fremstår på.

På utsiden

Det er temmelig rikt med knapper på K750. Vi legger blant annet merke til en ny knapp rett nedenfor skjermen, plassert mellom de vanlige menyknappene man finner på alle Sony Ericsson-telefoner. Denne tasten åpner en snarveimeny som tar oss til en del mye brukte funksjoner, samt åpner våre internett-bokmerker. Langs sidene er det plassert volumkontrollere, kamerasnarvei og en egen medieknapp, som brukes til å aktivere radio eller MP3-spiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.