Sony Ericsson med 12 MP mobil

"Idou" skal kombinere det beste fra alt Sony Ericsson har å by på.

Publisert
Sist oppdatert

I dag åpnet Mobile World Congress i Barcelona, men allerede søndag kveld lettet Sony Ericsson på sløret og presenterte to mobilnyheter. Den første var også den som vekket størst interesse, konseptet "Idou".

"Idou" er arbeidstittelen på en ny familie alt-i-ett-telefoner fra selskapet, og foreløpig er det sparsommelig med opplysninger om den. Det som for øvrig er klart, er at de første "Idou"-telefonene vil dukke opp i butikkene allerede i andre halvdel i 2009, og den aller første telefonen skal kombinere det beste fra Sony Ericssons Cyber-shot, Walkman-, og underholdningstelefoner.

Vi snakker her om en mobil med 12 megapiksels kamera, samt berøringsskjerm på 3,5 tommer i ekte 16:9-format. Operativsystemet bygger hovedsaklig på Nokias smarttelefonplattform, Series 60, og vi kan vente oss flere modeller som bygger på konseptet etter hvert, i følge Aftenposten.

Ny Walkman-flaggskip

Hvis du kan klare deg med 8,1 megapiksels mobilkamera, kan kanskje den andre Sony Ericsson-nyheten noe for deg. Skyvetelefonen W995 blir det nye flaggskipet i Walkman-serien, og for første gang kan du koble vanlige øreplugger/øretelefoner direkte i telefonen via en 3,5 mm minijack.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer