Sony Ericsson P910

Den beste profftelefonen er blitt enda bedre – med P910 fikser produsenten på en del feil, og resultatet er imponerende. Les videre for våre inntrykk!

Publisert
Sist oppdatert

Forskjellene på P900 og P910 er streng tatt for det meste kosmetiske. Det er ingen helt ny telefon, det er bare en oppgradering. Men resultatet er den mest komplette profftelefonen akkurat nå, og vi må si oss imponert.

Det generelle utseendet på P910 er omtrent helt likt forgjengeren. Skallet er identisk, bortsett fra at Sony Ericsson-logoen har flyttet litt på seg. Fargevalget er også litt annerledes, P910 er blitt sølvarget, mens P900 var for det meste mørkeblå.

Den første større forskjellen vi merker fra utsiden er det utvendige tastaturet. Tastene er nemlig blitt større, og følgelig også deiligere å trykke på. Utformingen på tastene er helt klart hentet fra K700-modellen.

Enda lettere å skrive

Videre forsøker vi å åpne flippen, og merker at den er noe tyngre å få opp. Det er selvsagt én grunn til det – flippen skal holde mens du benytter deg av QWERTY-tastaturet på innsiden. Sony Ericsson har nemlig klart å skvise inn et fullstendig tastatur på baksiden av flippen, som logisk nok gjør det enda enklere å føre inn data. Det kan nå altså bruke det fysiske tastaturet, det virtuelle tastaturet, eller skriftgjenkjenning for å skrive på telefonen.QWERTY-tastene er riktignok små, men likevel er det ikke noe stort problem å treffe riktig. Noe tilvenning er nok påkrevd, men det tok ikke lang tid før vi skrev meldinger lynraskt. To ekstrataster lar deg få store bokstaver og et godt utvalg av spesialtegn, og for å skrive norske bokstaver må du bare trykke flere ganger på a- eller o-tastene. Telefonen ligger ganske komfortabelt i hånden når du skriver, og vekten er veldig balansert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer