Sony Ericsson P990i

Et halvt år på overtid har endelig supermobilen til Sony Ericsson kommet i butikkhyllene. Spørsmålet er om P990i ikke har kommet noen måneder for sent. Les testen her.

Publisert
Sist oppdatert

De siste par årene har P-serien til Sony Ericsson vært blant de aller mest populære mobilene for forretningsfolk verden over. Disse telefonene har imponert de fleste med masse funksjonalitet og et relativt kult og fornuftig design. Men etter å ha vært blant de beste mobilene i klassen har denne serien blitt mer og mer utdatert. Derfor har vi ventet i spenning på flaggskipet P990i.

Problemet for Sony Ericsson er at lanseringen har blitt utsatt flere ganger. Først skulle den komme i løpet av årets tre første måneder, men etter hvert ble det klart at flere problemer førte til at sensommeren ble et mer realistisk lanseringstidspunkt. I mellomtiden har flere andre mobilprodusenter sluppet mobiler som kan konkurrere med P-serien til Sony Ericsson. Så da lurer vi på hvordan P990i står seg mot konkurrentene, som Nokia N93 og E61.

Ingen overraskelser

Designmessig byr ikke P990i på de helt store overraskelsene. Kjenner man til P-serien fra tidligere er dette en naturlig videreutvikling. Det store sølvgråe designet med tastaturflippen er videreført, men det er selvsagt modernisert slik at det passer inn i Sony Ericssons mobilkolleksjon anno 2006.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer