Sony Ericsson S700i

Vi har ventet spent på Sony Ericssons lekre kameratelefon, som har langt bedre bildemuligheter enn noen andre modeller på det norske markedet. Var det verdt ventetiden?

Publisert
Sist oppdatert

S700 har vært på toppen av manges forventningsliste i lang tid. Ikke bare er telefonen vanvittig lekker og nydelig designet, den har også et svært godt kamera (i mobilsammenheng, selvsagt). Når vi legger til masse funksjonalitet og en fantastisk skjerm, er det ikke rart mange ønsker seg denne.

Først og fremst har altså S700 et oppsiktsvekkende utseende. Fronten er ren og minimalistisk, og domineres egentlig av den enorme skjermen. Baksiden ser rett og slett ut som et Sony digitalkamera, med en linse som skjuler seg bak et lokk. Men hvor er tastene? Disse åpnes ved å vri rundt baksiden av telefonen, slik at tastaturet kommer til syne.

En klump

Vi legger fort merke at selv med tastaturet lukket igjen er telefonen relativ stor, først og fremst i tykkelsen. Med tastaturet åpent blir lengden fordoblet, og det er ingen minitelefon vi snakker om da. Men heldigvis kan du fint bruke den uten å åpne tastaturet, da du får full tilgang til menyene og kan gjennomføre samtaler i lukket tilstand. Du trenger bare å åpne telefonen hvis du skal skrive meldinger eller taste numre. Åpningsmekanismen fungerer upåklagelig, uten noen form for knirking, men du må bruke begge hendene til å skyve de to delene fra hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer