Sony Ericsson Satio

Den er ufattelig funksjonsrik, men hva med gjennomføringen? Her er våre inntrykk.

Sony Ericsson Satio
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært knyttet ganske store forventninger til Satio hos Sony Ericsson. Det er en avansert smarttelefon, men er ganske ulik Xperia som vi testet i vår og gav terningkast 3. Det burde i utgangspunktet love godt?

For å ta det grunnleggende først: Dette er en stor og tung telefon myntet på avanserte brukere (55 mm x 13 mm x 112 mm og 126 gram). Den har 12 megapiksel-kamera med funksjoner man vanligvis bare finner i spesialkameraer, aGPS, WLAN, Bluetooth, den støtter Java og Flash, og alt det andre du bør kunne forvente i denne klassen.

Trykkeskjerm

Satio har ikke tastatur. Den har i stedet en trykkfølsom bredformat-skjerm på 3,5 tommer, av typen som må presses ned for å reagere. Det følger med en pekepenn, men pekefingeren kan også fint styre de fleste oppgaver på telefonen.

Skjermen er i seg selv meget bra, med høy oppløsning (640 x 360 piksler) , med god kontrast og presis fargegjengivelse. Den er fint lesbar også i sterkt dagslys.

Tastaturet har forskjellige modi, og det inneholder æøå. Når telefonen holdes horisontal, kan du få et bredt tastatur som det går greit å bruke pekefingeren på. Stående er tastaturet så lite at du bør bruke pennen for å unngå feilstaving, men har du først fått på tastaturet, må du manuelt velge stort (liggende) eller lite (stående)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer