Sony Ericsson T610

Endelig er den i butikkene, og ventetiden var verdt det. T610 er den mest komplette telefonen for øyeblikket.

Publisert

Sony Ericsson satte i sin tid standarden med T68 og den umiddelbare oppfølgeren T68i – som var blant de aller første telefonene med fargeskjerm og såpass rik funksjonalitet. T68i ble en velfortjent suksess, og det samme gjelder også den fantastiske proffmobilen P800, som kom tidligere i år.

T610 er på mange måter en direkte oppfølger til T68i, en mellomklassetelefon som kombinerer design, form og masse funksjonalitet. Og i tillegg har den en pris det går an å leve med.

En titt på spesifikasjonene viser at det er ikke noen mobilrevolusjon vi snakker om her, men den er likevel stappet av funksjoner: innebygd kamera, fargeskjerm med 65.000 farger, støtte for MMS, e-post, GPRS, WAP 2.0, polyfoniske ringelyder, Bluetooth, organisator-funksjoner og alle andre funksjoner en bruker måtte trenge. Det er nå også mulig å laste ned Java-programmer i tillegg til Sony Ericssons egne Mophun-spill.

Størrelsesmessig er T610 omtrent lik T68i. Med andre ord en meget håndterlig mobil, som veier greie 92 gram.

Når det gjelder utseendet, synes vi T610 er meget attraktiv. Det er imidlertid delte meninger om dette, og vi har møtt flere som ikke har sansen for telefonens stil. Det er egentlig opp til deg å bedømme. Sony Ericsson har satset på rette linjer og kontraster, og fronten av telefonen domineres av den store skjermen. Under skjermen finner vi menyknappene og joysticken (av samme type som i T68i), og på sidene finner vi knapper som aktiverer kameraet, justerer volumet og skrur på nettleseren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer