Sony Ericsson viser P910

Sony Ericsson presenterte nettopp nye mobiltelefoner, og blant disse er P900-oppfølgeren, samt de første EDGE-modellene til selskapet. Les detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er bare noen dager siden de første bildene av P910, oppfølgeren til den populære P900-smarttelefonen (les vår test), dukket opp på nettet. Og nå har Sony Ericsson offisielt annonsert telefonen, som ser definitivt meget spennende ut.

Den viktigste forbedringen er at telefonen har et fullt QWERTY-tastatur som skjuler seg på innsiden av lokket. Dette gjør naturligvis inntastingen av beskjeder mye mer praktisk. Tastene på utsiden er også endret, og ligner på de gode tastene K700-modellen har.

Utover dette er designen på P910 tilnærmet identisk med P900, men unntak av noen mindre, kosmetiske endringer.

Telefonens skjerm er like stor som før, men skal være mer lyssterk og behageligere å se på, takket være 262.000 farger. Kameraet er blitt noe forbedret, men har fremdeles VGA-oppløsning. P910 har fått 64 MB minne, en økning fra de 16 MB P900 har. Det følger også med et 32 MB minnekort i pakken.

Operativsystemet er fremdeles Symbian OS 7, men grensesnittet er blitt noe redesignet med nye ikoner og bedre brukervennlighet.

Utover disse nyhetene er telefonen mer eller mindre lik forgjengeren, og er fortsatt en meget godt utstyrt og fleksibel smartphone med funksjoner som bør tilfredsstille de fleste profesjonelle brukere. Den skal være tilgjengelig i løpet av tredje kvartal 2004.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer