Sony Ericsson W715

Som musikk i våre ører.

Sony Ericsson W715
Publisert
Sist oppdatert

W715. Smak litt på de fire tegnene. Kjenner du eimen av knusktørr bark, ispedd litt sagmugg på toppen? Det er i så fall en ganske forståelig reaksjon, men selv om Sony Ericssons navnepolitikk er dørgende kjedelig, leverer de stadig vekk mobiltelefoner som duger.

Og W715 duger i massevis.

Solid

Greit, du skal ikke forvente å finne mirakler på innsiden av den elegante, innbydende innpakningen, og skyvetelefonen overrasker for så vidt heller ikke de av oss som har hatt hendene borti et par-tre Sony Ericsson-telefoner de siste årene.

Helhetsinntrykket er derimot stort sett veldig solid, selv om vi av og til merket ørlite slark i skyvemekanismen. Trøsten er at telefonen har alt.

Ettersom telefonen er medlem av Walkman-serien, er det kanskje mest naturlig å begynne med mediespilleren. Sony Ericsson har funnet et design som fungerer utmerket, både visuelt og praktisk, og blandingen av vertikal navigering for hovedkategoriene (bilde, video, musikk og så videre), og horisontal navigering for underkategoriene er rask, pen og intuitiv.

Hvor blir den av?

Lydkvaliteten er det ingenting å si på, ikke minst med egne hodetelefoner av en viss kvalitet, men kjære Sony Ericsson: Minijack-utgang for hodetelefoner finnes nå på en rekke mobiltelefoner, men i deres musikkmobilserie finnes den ironisk nok fortsatt ikke. Det er og blir en uting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer