Sony Ericsson W902

TEST: Den avanserte musikkmobilen imponerer med god lyd og bra kamera.

Publisert
Sist oppdatert

Lytter du mye til musikk, skal du gå for Walkman-serien. Er det bilder du først og fremst ønsker å ha i fokus, bør du velge en mobil fra Cybershot-serien. Men ting forandrer seg.

Med W902 har nemlig Sony Ericsson gitt etter for kravene om å la oss få både god lyd og fine bilder i en og samme mobil. Ulempen er at det også vise på prisen.

Tekniske detaljer finner du her

Kort oppsummering

W902 er en veldig bra mobil. Spesielt imponert ble vi nok over lydkvaliteten på mobilen, både under samtaler og ikke minst musikk.

Men også kameraet beviser at det faktisk er mulig å lage en mobil der det ene ikke må gå på bekostning av det andre.

Ekstra pluss får mobilen også for en knivskarp skjerm, men som gjerne kunne vært litt større. Vi liker dessuten at mobilen er svært responsiv, det går fort å navigere mellom de ulike menyene. Og ennå har vi til gode at mobilen har frosset – noe som etter hvert har blitt nærmest vanlig blant mobiler med mange funksjoner.

Det vi derimot er mer usikre på, er om denne mobilen er verdt sine 4000 kroner. Den har ikke WLAN og den har heller ikke GPS. Til gjengjeld får du en veldig god musikk - og kameramobil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer