Sony Ericsson Xperia Active

Vanntette Xperia Active er den perfekte mobilen for både trening og sofa.

FOR DEN AKTIVE: Sony Ericsson Xperia Active tåler en tur på stranden. Nå som vinteren er rundt hjørnet er skiløypa mer aktuelt, og det faktum at den tåler vann kan gjøre den til kongen også der.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
FOR DEN AKTIVE: Sony Ericsson Xperia Active tåler en tur på stranden. Nå som vinteren er rundt hjørnet er skiløypa mer aktuelt, og det faktum at den tåler vann kan gjøre den til kongen også der. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide kåret tidligere i år Android-telefonen Motorola Defy til "årets strandmobil".

Les vår test av Motorola Defy her

Men nå som strandsesongen tragisk nok er over, kommer Sony Ericsson med sitt motsvar: Xperia Active, også den med Android.

Vi tok telefonen med til Mallorca for å sjekke om Motorola må overgi tronen til Sony Ericsson.

Er det Xperia Active som er den virkelige kongen av Mallorca? Eventuelt kongen av høstregnet og skiløypa?

Aller først - slik ser telefonen ut:

Liten, solid og vanntett

Active markedsføres, ikke overraskende, som en telefon for den aktive. Dermed har Sony Ericsson fokusert på tre ting: Den skal være liten, vanskelig å miste og tåle det meste.

Innholdsfortegnelse:

  1. Liten, solid og vanntett
  2. Pen og rask Android
  3. God på apper og spill
  4. Telefon og meldinger med T9-tastatur
  5. Fine bilder og glatt video
  6. For surfere og sofasurfere
Liten er den. Active er kun 9,2 centimeter høy og 5,5 centimeter bred, men tar igjen det tapte i tykkelsen. Telefonen er 1,7 centimeter tykk, noe som må anses som en sykelig overvekt i dagens marked med nærmest anorektiske telefoner med hoftemål på under centimeteren. Men Active ligger fortsatt godt i lommen, og gir inntrykk av å være en solid klump av en telefon, heller enn et skjørt stykke høyteknologi. Selve designet er ikke akkurat vakkert, og vårt eksemplar leveres i noen heller grelle farger, men den ser ikke så aller verst ut, og leveres dessuten med to forskjellige bakdeksler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer