Sony Ericsson Z520i

Etter hvert har mobilprodusentene skjønt at damene ikke vil ha kjedelige teknofikserte telefoner. Vi har testet mobilen som kan bli damenes favoritt.

Publisert
Sist oppdatert

For vi har nå vist frem Sony Ericssons designmodell til et tosifret antall jenter, og alle har vært mer eller mindre over seg av begeistring. Det er faktisk utrolig imponerende hvordan Sony Ericsson ser ut til å treffe med designet hver eneste gang.

Stilig design

For det er ingen tvil om at det er de motebevisste Sony Ericsson vil begeistre med denne telefonen. Flippmobilen Z520i er nemlig utstyrt med kule, men rene linjer. I tillegg har den utskiftbare deksler som gjør at man kan få mobilen til å passe dagens humør. Selv om de dekslene som følger med ikke er veldig spennende, har man i hvert fall muligheten til å teste dette uten å bruke en masse ekstra penger på deksler.

Z520i er også utstyrt med et diskolyslignende midtparti som aktiveres når man mottar en samtale eller melding. Selv om dette kan bli litt irriterende og kanskje en smule barnslig i lengden er det ikke tvil om at det hjelper til med å øke oppmerksomheten.

Når det gjelder menyene er dette de samme menyene som vi har sett fra Sony Ericsson i lang tid. Litt skuffende at den ikke har fått den samme spennende oppdateringen på motivene som den nylig lanserte Walkman-mobilen W550i. For selv om motivene på Z520i er spreke kunne vi tenkt oss litt av de samme innovative menymulighetene som på nevnte W550i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer