Sony Ericsson Z600

Sony Ericsson tar en eldre modell og pakker den i et nytt skall. Og det fungerer meget bra!

Publisert

Sony Ericssons T610 ble en enorm suksess, og er fremdeles noe av det ypperste innen mobilteknologi den dag i dag. Den har omtrent alle tekniske finesser, flott design og brukervennlige menyer. Det er da ikke rart at selskapet baserer flere modeller på den samme plattformen, blant annet Z600 og den kommende T630. Z600 kom opprinnelig før jul, men det er først nå vi fikk tak i en testeksemplar.

Nytt utseende

Telefoner baserer seg på det samme operativsystemet som T610, så menyene og funksjonene er de samme. Det er imidlertid to dramatiske forskjeller: Først og fremst er telefonen selvsagt av klappformat, noe som er nytt for Sony Ericsson. Dessuten er skjermen en god del bedre enn den noe blasse T610-utgaven. Oppløsningen (128x160) og antallet farger (65.000) er identisk med T610, men den nye skjermen har klarere farger og bedre kontrast. Dessuten fungerer den bedre i sollys.

Det er mindre justeringer på tastaturet også. Joysticken fra T610 er erstattet med en fireveis navigasjonstast, som har en knapp i midten. Denne løsningen er faktisk noe mer behagelig å bruke. De øvrige funksjonstastene er imidlertid ganske små og vanskelige å trykke. Talltastene er derimot svært behagelige. På sidene av telefonen finnes det også volumknapper og kamerautløseren.På øvre del av telefonen finner vi kameralinsen komplett med et lite speil og en svært liten skjerm som viser klokkeslett og informasjon om innkommende samtaler. Denne skjermen kunne godt ha vært litt tydeligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer