Sony Ericssons enorme mobilslipp

En drøy uke før CeBIT går av stabelen har Sony Ericsson slått på stortromma og lansert seks nye mobiltelefoner. Deriblant en modell med 3,2 megapiksel kamera.

Publisert
Sist oppdatert

For de fleste fikk bakoversveis da selskapet på tirsdag lanserte produktspekteret de vil skryte av på den enorme elektronikkmessen i Hannover. Tre nye headsett, høyttaler til bilen og flere nye imponerende mobiltelefoner er blant detaljene.

Håper på Cyber-shot

Sony Ericsson har hatt stor suksess med å putte Walkman-navnet på sine mobiler det siste året. Dette vil de føre videre fra musikkmobilene til kameramobilene. Nå tar de derfor Sonys brand for digitalkameraer, Cyber-shot, og klistrer dette på sine mest avanserte kameramobiler.

K790i og K800i er de to nye Cyber-shot-mobilene til selskapet. De har kamera med oppløsning på 3,2 megapiksler, autofokus, Xenon-blitz og Sony Ericssons BestPic-teknologi. Sistnevnte gjør at kameraet tar en serie på ni bilder, før og etter man trykker på knappen, slik at man skal kunne velge det bildet som er best. Uten at vi har testet dette virker det som en spennende måte å nærme seg problemet med at mobilkameraene alltid har dårlig responstid . De to mobilene vil også ha et grensesnitt som minner om det man kjenner fra Sonys Cyber-shot-kameraer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer