Sony Smartband SWR10

Kjekt armbånd, kjekk app og kjekk pris.

VIBRERER: Sony Smartband kan vekke deg om morgenen, vibrere når noen sender deg melding og logge både skritt og nattesøvn. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
VIBRERER: Sony Smartband kan vekke deg om morgenen, vibrere når noen sender deg melding og logge både skritt og nattesøvn. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedet for kroppsnær teknologi har skutt fart den siste tiden; særlig med inntoget av smartklokker fra flere av de største mobilprodusentene.

Les også:Slik blir LGs smartklokkeTEST: Samsung Gear FitTEST: Samsung Gear 2

Treningsarmbånd har derimot vært på markedet en stund, og blant de mest kjente finner vi blant annet Jawbone Up, Fitbit Flex og Nike Fuelband. Faktisk skrev Dinside om den første Fitbit-enheten allerede i 2008.

Det er dette segmentet Sony nå prøver å kapre andeler av med sitt nye armbånd, Sony Smartband. I motsetning til Samsung-klokkene, som kun fungerer med Samsung-telefoner, kan du imidlertid bruke Smartband med alle Android-telefoner, så lenge de kjører siste utgave av Android (v4.4) og har støtte for Bluetooth LE (low energy).

Enkelt oppsett med NFC

Med i pakken får du to armbånd med ulik lengde, samt selve kjernen, som du setter inn i det armbåndet som passer deg best. En knapp med to tapper trykkes inn i ønskede hull, og så er du klar til dyst.

Med mine langt under middels tykke håndledd valgte jeg det minste armbåndet (minus fem machopoeng), og i testperioden har det sittet godt på armen og fungert problemfritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer