Sony Xperia M5

Vanntett telefon med lavere prislapp enn toppmodellene.

BILLIGERE: Sony Xperia M5 (øverst) er et par tusen kroner rimeligere enn Xperia Z5 (nederst). Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
BILLIGERE: Sony Xperia M5 (øverst) er et par tusen kroner rimeligere enn Xperia Z5 (nederst). Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har vi sett at topptelefonene har steget vesentlig i pris, som delvis kan forklares av den svake krona vi har hatt de siste månedene.

Er du blant dem som synes 6-7.000 kroner blir for mye for en ny telefon, finnes det selvsagt også rimelige modeller; enten det dreier seg om eldre toppmodeller som har sunket i pris, eller splitter nye telefoner med litt svakere spesifikasjoner.

Nytt denne våren fra Sony er deres middelklassemodell Xperia M5. Dette er oppfølgeren til fjorårets M4 Aqua, men selv om «Aqua» mangler i modellbetegnelsen, er også M5 vanntett, i likhet med selskapets Xperia Z-serie.

(Nå skal det sies at Sony markedsfører denne vanntettheten langt mer konservativt enn tidligere.)

Under 4.000 kroner

Sony Xperia M5 er nettopp lansert her til lands, og koster 3.700 kroner i de rimeligste nettbutikkene ved lansering. Det gjør at prishoppet ikke blir veldig stort opp til selskapets Z5-toppmodeller, der Z5 Compact er rimeligst og ligger på rundt 4.500 i pris.

I samme prisklasse finner vi for eksempel også Honor 7, Samsung Galaxy S5 Neo, Google/LG Nexus 5x, Huawei P8 og LG G4, som vi også klarer å finne rett under 4.000-kronersmerket nå om dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer