Sony Xperia Z2

En av de aller beste Android-toppmodellene i år.

FULL POTT: Sony Xperia Z2 får seks øyne på terniningen for sin nye toppmodell, som også byr på svært god batteritid. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
FULL POTT: Sony Xperia Z2 får seks øyne på terniningen for sin nye toppmodell, som også byr på svært god batteritid. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man jobber som produkttester gjør man ofte en betydelig innsats i å finne alle de små og store tingene som er å trekke for ved et produkt.

Men sjelden har vi opplevd å teste et produkt som har så få svakheter som Xperia Z2.

Den foreløpig siste Sony-toppmodellen er rett og slett et svært gjennomført produkt det ikke er lett å si mye negativt om, så om du er på skal-skal-ikke-stadiet, skal du allerede nå få en tommel opp fra oss.

Lyst på en liten råtass? TEST: Sony Xperia Z1 Compact

Slankere, med større skjerm

I forhold til fjorårets toppmodell fra Sony, Xperia Z1, har skjermstørrelsen økt fra 5,0 tommer til 5,2 tommer. Med det har telefonen også blitt bittelitt høyere, men også smalere og tynnere, og de små forandringene gjør faktisk at Z2 føles litt mindre klumpete enn forgjengeren.

Skjermen er også blitt bedre enn forgjengeren, spesielt med tanke på innsynsvinkelen. Dette var et svakt punkt for Z1 og høres kanskje noe oppkonstruert ut siden man stort sett ser rett på skjermen uansett, men er man flere som ser på bilder eller video, er dette en svært velkommen oppgradering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer