Sony Xperia Z3+

En beskjeden oppgradering av en av fjorårets beste toppmodeller.

DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR ...  Med en vanntett mobil som Sony Xperia Z3+ trenger du ikke vær redd for å svare på en tekstmelding når det høljer ned.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR ... Med en vanntett mobil som Sony Xperia Z3+ trenger du ikke vær redd for å svare på en tekstmelding når det høljer ned. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sony har tradisjon for å slippe nye toppmodeller cirka en gang i halvåret, noe som gjør at det ikke blir så mange nyheter fra gang til gang.

Da vi testet Xperia Z3 i fjor høst, lå den i toppsjiktet på alle områder. Den hadde en meget god skjerm, svært godt batteri, svært god ytelse og et meget bra kamera - i tillegg til at den var vanntett.

Oppfølgeren Z3+ byr ikke på de store forbedringene i så måte, på både godt og vondt.

LES TEST: Huawei P8 - billig toppmodell

Eneste i sitt slag

Nå som Samsung droppet å lage Galaxy S6 vanntett, sitter Sony igjen med sitt trumfkort om å være eneste mobilprodusent med en flaggskip-mobil som tåler vann.

Samsung har argumentert med at det ikke var mulig å få til en like tynn og eksklusiv design på S6 om den skulle vært vanntett.

Litt mer praktisk

Sonys mobil er ganske slank og elegant likevel, med en nyvinning på designfronten ved at den ikke lenger har en luke foran USB-porten.

Nå er det kun én luke du er nødt til å forholde deg til, den til SIM- og minnekort, og den åpner man strengt tatt ikke så ofte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.