Spennende mobilnyheter på vei

LG skal vise frem brilleløs 3D-mobil.

Til venstre: LG Optimus 3D. Til høyre: Samsung Galaxy S2.
Til venstre: LG Optimus 3D. Til høyre: Samsung Galaxy S2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. februar går Mobile World Congress av stabelen i Barcelona, og som seg hør og bør når slike store arrangementer går av stabelen, vises det også en haug av nye mobiltelefoner. DinSide vil være på plass i Barcelona om fjorten dager og rapportere fra kongressen.

Allerede nå svirrer ryktene om modellene som blir annonsert, og som vanlig er det lekkasjer både i den ene og andre leieren:

LG skal vise frem en mobiltelefon med 3D-skjerm som ikke krever briller, på samme måte som Nintendo 3DS, som for øvrig lanseres i slutten av mars i Europa. Under panseret skal LG Optimus 3D også ha en dobbeltkjerneprosessor, og skjermen skal være minst fire tommer stor. Ryktet underbygges også av en invitasjon LG har sendt ut i forkant av messen, om en telefon som ville ta oss "into the new dimension", og rett før denne artikkelen ble publisert, kom bekreftelsen fra LG om at Optimus 3D blir vist i Barcelona. Da er den saken biff.

Under CES 2011 viste Sony Ericsson frem sin nye mobiltelefon, Xperia Arc, og den skal etter sigende få en bror i Xperia Neo. Dette blir også en Android-mobil som kjører Gingerbread (v2.3), og der kameraet har en oppløsning på 8 megapiksler. Utformingen skal være tilnærmet lik Vivaz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer