Spennende mobilnyheter på vei

Mobilmessen i Cannes, som foregår i disse dager, er stedet der det lanseres noen riktig så spennende telefoner. Blant annet har både Panasonic og Motorola sluppet noen virkelig interessante nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Cannes-messen er stedet der mobilrelaterte nyheter serveres på rekke og rad. Årets messe er intet unntak, og Nokia har blant annet allerede lansert den meget interessante 9500 Communicator. Det er også flere andre, proffe mobiler som er blitt vist frem.

Lekkert fra Panasonic

En av telefonene vi synes er blant de mest interessante er den kommende X700 fra Panasonic. Særlig fordi Panasonic ikke akkurat har vært den mest aktive produsenten den siste tiden, men nå slår de til med en skikkelig avansert og ikke minst, lekker telefon. Utformingen er kamskjell, og fra utsiden minner den en del om X70-modellen. Den er riktig stilig, og det er fargeskjerm både på utsiden og innsiden av telefonen. Den innvendige skjermen støtter 65.000 farger.

X700 er en smartphone, i og med at den bruker Symbian-operativsystem med Series 60-grensesnitt, altså det samme som vi finner i Nokia 6600 og Siemens SX1. Det er selvsagt innebygd kamera i telefonen, og det støtter VGA-oppløsning. Det er også mulighet for videoopptak, og kameraet har i tillegg et lite lys som aktiveres i mørket.

Det er selvsagt støtte for Bluetooth, IR og USB, og telefonen har også plass til minnekort av miniSD-format. MiniSD-kort er svært små, noe som bidrar til å redusere størrelsen på telefonen. Det er videre full støtte for MMS og e-post, og Panasonic introduserer en type stemmestyring som gjenkjenner automatisk navn i kontaktlisten, uten å bli lært opp først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer