TEST: Bang&Olufsen Beoplay H9 (3. generasjon)

Spiller usedvanlig pent

Men prisen blir i overkant kontra konkurrentene.

VELKLINGENDE: Bang & Olufsen byr sjelden på billige produkter. Det gjelder også i høy grad for Beoplay H9. Foto: Pål Joakim Pollen
VELKLINGENDE: Bang & Olufsen byr sjelden på billige produkter. Det gjelder også i høy grad for Beoplay H9. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Man skal holde tunga rett i munnen med Bang & Olufsens nye Beoplay H9-hodetelefoner, for de bærer samme navn som den første utgaven i samme serie.

For å klargjøre kom først Beoplay H9, deretter H9i ("toeren") og så er vi tilbake på H9-navnet igjen, men da med «3. generasjon» som en parentes bak. Forbedringene fra forgjengerne er flere, så om du velger å gå for H9, så pass for all del på at det er den nye utgaven du får tak i.

Og har du budsjett til det, er dette definitivt et par hodetelefoner du bør føre opp på kandidatlista – de byr kanskje på den beste trådløse lyden vi har hørt og leverer veldig godt på det meste ellers også.

Prisen ligger dog godt over mange av konkurrentene, der du må ut med 5.000 blanke kroner for et par. Det er et par tusenlapper over et par av våre favoritter: Jabra Elite 85h og Sony WH-1000XM3.

Ikke bare i rosa

Vår rosa testmodell er én av de to nye høstfargene H9 er sluppet i, der den andre er en kastanjefarget variant. Fra før finnes også en utgave i sort, samt «argilla», som er litt brun-rosa med detaljer i grått og gull – altså fire fargevarianter totalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer