Spor venner med FleetOnline

Den innovative, norske tjenesten lar deg få oversikt over hvor dine ansatte eller venner befinner seg. Det beste er at det er ingenting skummelt med det. Les hvordan teknologien fungerer!

Spor venner med FleetOnline
Publisert
Sist oppdatert

Det høres farlig ut, en tjeneste som lar deg følge med på de ansattes bevegelser og hva de foretar seg. Men FleetOnline har løst det på en veldig elegant måte - du kan selv bestemme om du vil spores, og eventuelt i hvilken tidsramme.

Tjenesten er først og fremst rettet mot bedrifter som vil ha oversikt over hvor deres ansatte befinner seg - det kan jo være utrolig praktisk å kunne til en hver tid vite hvilken rute budbilsjåføren eller utrykningskjøretøyet tar. Det er også fullt mulig for privatpersoner å bruke tjenesten, hvis du for eksempel ønsker å finne ut hvor vennene dine befinner seg, hvis du er ukjent i området.

Måten tjenesten fungerer på, er svært enkel. Du må først gå inn på nettstedet til FleetOnline, og registrere brukernavnet ditt. Derfra kan du sende melding til de telefonene du ønsker å overvåke, og meldingen inneholder forespørsel om dette. Mottakeren kan da bekrefte eller nekte deg å overvåke ham.

Posisjonen til vedkommende blir da lagt inn på et kart, og du kan følge med på bevegelsene. Det er mulig å la seg posisjonere kun innen en begrenset periode, for eksempel i arbeidstiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer