Spotify blir dyrere

Øker prisen over hele linja.

SPOTIFY: Nå øker prisen på den svenske musikkstrømmetjenesten. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SPOTIFY: Nå øker prisen på den svenske musikkstrømmetjenesten. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

I en e-post til sine kunder varsler den svenske musikkstrømmetjenesten Spotify at de skrur opp prisene på sine abonnementer.

Fra 1. februar økte Spotify prisene på Spotify Premium, Duo og Family for nye kunder. Nåværende kunder får en måned ekstra med prisen som var før økningen, men betaler ny pris fra og med mars.

Blir dyrere

«Hei! Fra og med 1. februar 2021 øker vi prisen på Premium Duo. Slik kan vi fortsette å innovere og investere for å gi deg den beste opplevelsen og mer verdi, som nytt innhold og flere funksjoner både du og partneren din kan få glede av.

Prisen for Premium Duo endres fra kr139,00/måned til kr 149,00/måned. Siden du allerede er en Premium Duo-abonnent, gir vi deg én ekstra måned med den eksisterende prisen. Dette betyr at den nye prisen trer i kraft for deg på faktureringsdatoen i mars», skriver selskapet i en epost.

I tillegg øker altså prisen for Premium fra 109 til 119 kroner og Premium Family fra 169 til 189 kroner i måneden.

Med Duo og Family kan henholdsvis to og seks personer dele én konto. Merk at Family kun gjelder personer i samme husstand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer