Spotify blir «ny»

iPhone-brukere får først tilgang på fornyet design.

GJØR ENDRINGER: Spotify har gjort noen endringer i designet på appen. Ser du hva som er nytt? Foto: Kirsti Østvang
GJØR ENDRINGER: Spotify har gjort noen endringer i designet på appen. Ser du hva som er nytt? Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Spotify har begynt å rulle ut et oppdatert design til sin app på iPhone. Ifølge selskapet er endringene laget for å gjøre tjenesten enda lettere å bruke (det ville jo vært snodig om det var motsatt?).

Endringene er riktignok ikke voldsomme, så det blir neppe så store protester som da Spotify justerte designet i fjor.

Nye knapper

Det dreier seg i hovedsak om tre nye ikoner for å legge til albumer i spillelistene dine, laste ned albumer og ta i bruk shuffle-avspilling av musikk.

Går du inn på en artist, album eller spilleliste, vil du se at den gamle «Shuffle play»-knappen er droppet til fordel for en enklere rund knapp som viser både et play-ikon og et shuffle-ikon.

For Premium-brukere har Spotify også samlet funksjonene for å like, laste ned og spille musikk. Tanken er at de skal være enkle å komme til med én hånd.

Det er dessuten et nytt ikon for å laste ned musikk for å høre på i offline-modus (et ikon med en nedoverpil; frem til nå har det vært en en bryter).

Til slutt skal omslagskunst for enkeltlåter vises frem i alle visninger bortsett fra albumvusning, slik at det skal bli lettere å se sangene du ønsker å høre på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer