Spotify blir «ny»

iPhone-brukere får først tilgang på fornyet design.

GJØR ENDRINGER: Spotify har gjort noen endringer i designet på appen. Ser du hva som er nytt? Foto: Kirsti Østvang
GJØR ENDRINGER: Spotify har gjort noen endringer i designet på appen. Ser du hva som er nytt? Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Spotify har begynt å rulle ut et oppdatert design til sin app på iPhone. Ifølge selskapet er endringene laget for å gjøre tjenesten enda lettere å bruke (det ville jo vært snodig om det var motsatt?).

Endringene er riktignok ikke voldsomme, så det blir neppe så store protester som da Spotify justerte designet i fjor.

Nye knapper

Det dreier seg i hovedsak om tre nye ikoner for å legge til albumer i spillelistene dine, laste ned albumer og ta i bruk shuffle-avspilling av musikk.

Går du inn på en artist, album eller spilleliste, vil du se at den gamle «Shuffle play»-knappen er droppet til fordel for en enklere rund knapp som viser både et play-ikon og et shuffle-ikon.

Spotify blir «ny»

For Premium-brukere har Spotify også samlet funksjonene for å like, laste ned og spille musikk. Tanken er at de skal være enkle å komme til med én hånd.

Det er dessuten et nytt ikon for å laste ned musikk for å høre på i offline-modus (et ikon med en nedoverpil; frem til nå har det vært en en bryter).

Spotify blir «ny»

Til slutt skal omslagskunst for enkeltlåter vises frem i alle visninger bortsett fra albumvusning, slik at det skal bli lettere å se sangene du ønsker å høre på.

Kommer også til Android

Spotify ruller ut det nye designet gradvis til iPhone-brukere, så det kan hende det tar litt tid før det dukker opp hos deg.

Det kommer også til Android-brukere etter hvert.

Fått det nye designet ennå? Hva synes du om endringene?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer