Spotify car thing

Spotify lanserer egen bil-dings

Lar deg enkelt betjene spillelistene dine uten å bruke mobilen.

CAR THING: Spotify har lansert sitt første fysiske produkt - en dings du kan montere i bilen for å betjene Spotify-biblioteket ditt. Foto: Spotify
CAR THING: Spotify har lansert sitt første fysiske produkt - en dings du kan montere i bilen for å betjene Spotify-biblioteket ditt. Foto: Spotify Vis mer
Publisert

Mange liker å spille av egen musikk i bilen snarere enn å høre på radio, og skal man unngå å fikle med mobilen, som jo nå straffes hardere enn noen gang, er man enten nødt til å sette på musikken før man kjører av gårde eller ha en mer moderne bil som har Apple Carplay eller Android Auto.

Det er det langt fra alle som har - nå har Spotify lansert sitt første fysiske produkt, som de har kalt noe så enkelt som Car thing.

Fastmontert betjening

Car Thing er rett og slett en liten skjerm du kan montere i bilen, med et hjul og noen knapper som lar deg betjene Spotify-biblioteket ditt uten å fikle med mobilen. Og – den kan også styres med stemmen.

Spotify gjør et enkelt poeng av at den kan brukes i din bil dersom du kan spille musikk fra mobilen i bilen din. Du kan koble den til bilstereoen enten med Bluetooth eller AUX-kabel, og den henter strøm fra 12V-uttaket i bilen eller via en USB-port.

Med i pakka får man festeanordninger for montering i CD-spillersprekken, i en ventilasjonsgrill eller bare rett på en overflate i bilen. For å få tilgang til mobilnettet pares den med telefonen din via Bluetooth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer