Premium Duo

Spotify lanserer nytt abonnement

Nå får også par som bor sammen et eget tilbud.

PREMIUM DUO: Spotify introduserer et nytt abonnement. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
PREMIUM DUO: Spotify introduserer et nytt abonnement. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Samboerpar, ektepar, eller kanskje bare to som bor sammen, får nå et nytt abonnementstilbud fra Spotify med introduksjonen av Premium Duo.

Som navnet avslører, er det et abonnement for to personer, mot Premium Family der inntil seks personer har hver sin Premium-konto. Duo har samme krav som Family, nemlig at personene må bo på samme adresse.

Har du familieabonnementet fra før, men ønsker å bytte til Duo, kan du når som helst gjøre det og du kommer ikke til å miste tidligere lyttehistorikk, spillelister og så videre.

Det gjelder selvsagt også hvis du har et vanlig Premium-abonnement og ønsker å bytte til en parkonto.

Duo har også sin egen felles spilleliste som Family Mix, kalt Duo Mix. En spilleliste som oppdateres jevnlig med musikk som begge parter liker, og lytterne kan bytte mellom «chill»- og «upbeat»-spillelister.

Premium Duo er tilgjengelig i Norge nå. Prisen er 139 kroner i måneden for Premium Duo, mens Premium Family koster 169 kroner.

Spotify tilbyr også individuelt medlemskap til 109 kroner i måneden og Student til 54 kroner i måneden.

Nytt design

Spotify rullet tidligere ut et nytt design til mobilappene. Ifølge selskapet er endringene laget for å gjøre tjenesten enda lettere å bruke (det ville jo vært snodig om det var motsatt?).

Endringene er riktignok ikke voldsomme, så det blir neppe så store protester som da Spotify justerte designet i fjor.

Det dreier seg i hovedsak om tre nye ikoner for å legge til albumer i spillelistene dine, laste ned albumer og ta i bruk shuffle-avspilling av musikk.

Går du inn på en artist, album eller spilleliste, vil du se at den gamle «Shuffle play»-knappen er droppet til fordel for en enklere, rund knapp som viser både et play-ikon og et shuffle-ikon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer