Spotify med egen DJ-funksjon

Mikser sanger sømløst og lar deg styre stemningen.

AUTO-DJ: Spotify lanserer nå en ny Party-funksjon med spillelister som er beatmikset for sømløse overganger. Foto: SPOTIFY
AUTO-DJ: Spotify lanserer nå en ny Party-funksjon med spillelister som er beatmikset for sømløse overganger. Foto: SPOTIFY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går oppdaterte Spotify appen sin med en ny funksjon for amerikanske brukere; Spotify Party.

Den oppdateringen kommer ganske kjapt til Norge også – ifølge vår kontakt hos Spotify kan norske brukere nemlig forvente en app-oppdatering allerede i dag.

Mikser sanger sømløst

Spotify har lenge hatt støtte for både såkalt «gapless»-avpsilling, der det ikke blir noen pause mellom sangene, og også «crossfade», der sangene toner over i hverandre de siste og første sekundene. Disse funksjonene kan du aktivere via app-innstillingene.

LES OGSÅ: 13 tips for å få mer ut av Spotify

Party-funksjonen er imidlertid enda litt proffere. Spillelistene er laget av eksperter og dekker flere typer musikk, der musikken ifølge Spotify skal være beatmikset, altså der takt og tempo matcher hverandre for en mer sømløs overgang.

Spotify med egen DJ-funksjon


Dette ser med andre ord ut til å være et resultat av det avtalte samarbeidet med DJ-musikktjenesten Beatport fra i sommer.

Styr stemningen

Når du setter på en spilleliste, kan du også justere stemningen i musikken ved å dra i en bryter, enten du vil gire opp eller ned et hakk.

Den svenske musikktjenesten har samarbeidet med DJ og musiker Diplo om å lage eksklusive DJ-set, som også er å finne i party-funksjonen.

LES OGSÅ: Magic Playlist trenger bare én sang

Her er Spotifys promo-video:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer