Spotify ruller ut direktelytting på Apple Watch

Nå trenger du ikke iPhone for å strømme musikken.

NY FUNKSJON: Har du Apple Watch og bruker Spotify, kan du nå strømme musikken rett på klokka. Foto: Kirsti Østvang
NY FUNKSJON: Har du Apple Watch og bruker Spotify, kan du nå strømme musikken rett på klokka. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

For to år siden lanserte Spotify en offisiell app til Apple Watch. En noe mangelfull en, da det ikke var mulig å hverken synkronisere låter for offline avspilling eller strømme sanger direkte til Apple-smartklokka uten å måtte ha iPhone tilgjengelig.

Nå blir imidlertid endelig sistnevnte mulig. Spotify bekrefter selv at de har begynt å rulle ut støtte for direktelytting i sin Apple Watch-app, skriver TechCrunch.

Det betyr at det endelig er mulig å høre på musikk eller podkaster i Spotify over enten Wi-Fi- eller mobilnettet.

Slik funker det

For å ta den i bruk, åpner du Spotify-appen på smartklokka, og trykker på enhets-ikonet nede til høyre. Da vil du få opp en liste over enheter du kan spille av musikk på.

For vår del er den nye funksjonen fremdeles merket med et beta-stempel, men dette forsvinner nok etter hvert.

Spotify ruller ut direktelytting på Apple Watch

Når vi velger Apple Watch som avspillingsenhet, må vi velge hvilken lydenhet musikken skal strømmes til, for eksempel våre AirPods. Så er det bare å strømme i vei!

Spotify begynte å teste funksjonen i september, men det er først nå den blir tilgjengelig for et større publikum.

Venner og fiender

Fremdeles mangler støtte for offline avspilling. Om eller når dette kommer, gjenstår å se. De skal ha sagt at de jobber med det, ifølge Pocket-lint.

Spotify og Apple er ikke akkurat bestevenner om dagen. Den svenske strømmetjenesten beskylder iPhone-produsenten for å drive et monopol.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer