Spray - best på tilleggstjenester

Publisert

Spray baserer seg på å gi deg en nyhetsoversikt, samt et organisert register over utvalgte lenker, som er ordnet etter tema med et forholdsvis høyt detaljnivå. Nyhetene plukkes ut av Spray-redaksjonen fra Nettavisen, amerikanske iSyndicate, digi.no, DinSide, Natt&Dag og ITavisen.

Spray har en del tilleggstjenester. Av egne tjenester finner du snakkegrupper, mulighet til å sende SMS, horoskop, en personlig spørsmål/svar-tjeneste (skriv inn et internettspørsmål og få et skikkelig svar tilbake (vi har prøvd, og er svært fornøyd!!!)), nedlastbar avis for PDAer med Palm OS, sende epostkort og du kan få egen epost-konto hos Spray.

Tjenester som Spray lenker til omfatter domenesøk (domain.no), varesammenligninger (zoom.no), webbasert epost-klient gjennom Organizer og oversikt over kinoprogrammet i kveld (filmweb.no).

Spray har ingen mulighet for personlig tilpasning for vanlige brukere, men tillater registrerte brukere å tilpasse en del av tjenestene. En kuriositet (som antagelig er en programmerertabbe) er at Spray ikke godtar at brukere som er 70 år eller eldre kan registrere seg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer